Basis traject Tekst

Basis traject

Honden zijn een belangrijk onderdeel van onze samenleving. We kunnen ons inmiddels geen leven meer voorstellen zonder deze prachtige dieren. Nederland telt tussen de 1,5 en 2 miljoen honden. Stuk voor stuk geweldig! Of je nu 1, 2 of 3 honden hebt, iedereen kan tegen problemen aanlopen. Gelukkig zijn problemen er om opgelost te worden.

Jouw hond is de liefste. Niet alleen de liefste voor jou maar ook voor jouw gezin. Hij speelt leuk met andere honden en kan goed loslopen. Toch is er een klein ding wat vervelend is. Dit kleine probleem komt steeds vaker voor en kan vervelend gaan worden. Als je niet ingrijpt zal het steeds erger worden. Heb je geen idee wat te doen? Dan help ik je graag.

Op straat krijg je wellicht honderd (ongewenste) adviezen. Stel je een vraag op facebook dan krijg je er nog eens 100 bij. Ook op internet vind je wellicht vele verschillende antwoorden op jouw vraag. Wat het probleem ook is, ik kijk met je mee naar de juiste oplossing.

Het opvoeden van honden kan op verschillende manieren. Het één werkt misschien wel voor jou en jouw hond en het ander niet. Het is niet alleen afhankelijk van jouw manier maar ook van het karakter van de hond. Gedragsproblemen staan meestal niet op zichzelf. Er is vaak een oorzaak door de omgeving. Ook emoties spelen een belangrijke rol in het gedrag van honden. Door het probleem op te lossen gaan we eerst naar de oorzaak.

Vraag hier uw gratis telefoongesprek aan

Hond in Evenwicht logo
Hond in Evenwicht
gedragscoaching-over-ons
gedragscoaching-over-ons
Onze werkwijze Tekst

Onze werkwijze

Wat gaan we doen:

Ondanks mijn lessen op maat worden gegeven ga ik volgens een vast stappenplan te werk. Aan de hand van een gesprek, een observatie en analyse gaan we bekijken wat het probleem is. Wanneer ik dit helder heb kunnen we aan de slag. Dit doen we door:

· In de praktijk te oefenen

· Tips te delen

· Een handleiding te geven

Hond in Evenwicht logo
Hond in Evenwicht
Onze werkwijze Tekst

Hond in Evenwicht logo
Hond in Evenwicht
verwachten Tekst

Hond in Evenwicht logo
Hond in Evenwicht
verwachten Tekst

Wat kan je verwachten:

Ik leer je naar jouw hond te kijken om te zien wat jouw hond nodig heeft. Dit doe ik door de lichaamstaal te leren lezen. Wat vindt hij moeilijk en spannend? Waar raakt hij juist enthousiast van? Ik leer je op een dwangvrije, eerlijke en ontspannen manier met je hond om te gaan.

Ook kijken we naar je doelen. Zijn die realistisch? Kan je dit verwachten van je hond? Of moet je de lat wat minder hoog leggen voor een mooi resultaat? De allerbelangrijkste vraag is misschien wel: zitten jij en jouw hond lekker in jullie vel? Veel gedragsproblemen hebben een medische oorzaak. Daarnaast kan jij gespannen zijn. Stress brengt je meestal onbewust over op je hond. Alleen een totaalplaatje is goed genoeg om problemen op te kunnen lossen.

Hond in Evenwicht logo
Hond in Evenwicht
Basistraject Tekst

Het Basistraject

Bestaat uit 1 hoofdconsult waarin we het eerste gesprek aangaan. Vervolgens gaan we aan de slag. Na 4 tot 6 weken komt er een vervolg gesprek voor aanvullingen en extra tips. Dit gesprek kan telefonisch gedaan worden of ik kom nog keer langs. Dit 2de gespreek is niet verplicht en de kosten blijven hetzelfde. Gedurende dit traject ben ik via mailcontact bereikbaar voor alle vragen.

De kosten

De kosten voor het basistraject zijn € 140,-. Daarnaast wordt er een kilometervergoeding gerekend van €0,25 per km. Berekend via Google maps.

.

Hond in Evenwicht logo
Hond in Evenwicht
Basistraject Tekst

Hond in Evenwicht logo
Hond in Evenwicht

Gratis screening gesprek

Copyright © 2023 Hond in Evenwicht | Cookies | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Site-Index

Designpro.nl | Z-IM