coaching traject

Coaching traject

Een coaching traject is er speciaal voor mensen die vaker begeleiding nodig hebben. Tijdens zo’n traject gaan we samen aan de slag met het probleem van de hond. In tegenstelling tot tijdens het basistraject zal ik je hierbij begeleiden. Ik geef niet alleen tips en adviezen waar je vervolgens mee aan de slag kan, ik help ook met oefenen.

Eigenlijk is het coaching traject het traject voor iedereen en bijna elk probleem. Er zijn een aantal dingen die in 1 keer geholpen kunnen worden of heb je voornamelijk vragen en wil je bevestiging of het goed gaat . Dan is het basistraject voldoende maar voor de meeste dingen , is er gewoon meer tijd nodig.  De meeste gedragsproblemen ontstaan niet in 1 dag , dus gaan ook niet in 1 keer weg. Daarnaast is niet alleen de begeleiding over lange tijd fijn omdat we samen kunnen oefenen en dingen in scene kunnen zetten. Je krijgt de informatie verspreid, je hebt een contact punt voor al je vragen en je krijgt begeleid coaching wanneer je een terugval krijgt in de training en je het even niet meer ziet zitten.

Samen oefenen wordt door veel hondeneigenaren als prettig ervaren. Hierbij kan ik namelijk gelijk ingrijpen wanneer het niet goed gaat. Vaak doe je bepaalde dingen onbewust. Ik spiegel je houding en help je bij het afleren van oude gewoontes.

Ik vertel je waarom je hond doet wat hij doet. Hoe we het op korte termijn gaan managen tot veiligheid. Hoe we op langere termijn gaan trainen. We maken samen een trainingsschema , ik vertel je wat de valkuilen kunnen zijn.

Hoe gaat het in zijn werk

We beginnen met een screening gesprek om te horen waar het probleem ligt en ook of mijn manier bij je past of we samen kunnen werken en om alvast te helpen met tips voor de eerste veiligheid. Daarna plannen we een huisbezoek in en spreken we alles nog eens door en schrijven we samen een training plan. Daarna ga je aan de slag met oefenen en kom ik langs voor te checken hoe het gaat. Dit spreken we samen af, tussendoor plannen we telefoongesprek in voor alle vragen waar je tegen aan loopt. In totaal kom ik 3x langs en 3x telefoongesprek waarvan de eerste screeninggesprek gratis is.

De kosten van het coaching traject zijn €500,-. Daarnaast wordt er een kilometervergoeding gerekend van €0,25 per kilometer. Berekend via Google maps van deur tot deur.

Vraag hier uw gratis telefoongesprek aan

Hond in Evenwicht logo
Hond in Evenwicht

Gratis screening gesprek

Copyright © 2023 Hond in Evenwicht | Cookies | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Site-Index

Designpro.nl | Z-IM