coaching traject

Coaching traject

Een coachingstraject is er speciaal voor mensen die vaker begeleiding nodig hebben. Tijdens zo’n traject gaan we samen aan de slag met het probleem van de hond. In tegenstelling tot tijdens het basistraject zal ik hierbij begeleiden. Ik geef niet alleen tips en adviezen waar je vervolgens mee aan de slag kan, ik help ook met oefenen.

Samen oefenen wordt door veel hondeneigenaren als prettig ervaren. Hierbij kan ik namelijk gelijk ingrijpen wanneer het niet goed gaat. Vaak doe je bepaalde dingen onbewust. Ik spiegel de houding en help je bij het afleren van oude gewoontes.

Hoe gaat het in zijn werk

Ook tijdens dit traject zullen we starten met een hoofdconsult waarin we analyseren en een stappenplan bespreken. Vervolgens plannen we een vervolgafspraak in. In een termijn van 3 maanden kom ik om de 2 a 3 weken langs. Tussendoor ben ik altijd via de mail bereikbaar voor vragen. Aan het einde doen we een eindevaluatie. We bespreken hoe het gaat en hoever we zijn gekomen.

De kosten

De kosten van het coachingstraject zijn €350,- . Daarnaast wordt er een kilometervergoeding gerekend van €0,25 per kilometer. Berekend via Google maps van deur tot deur.

Hond in Evenwicht logo
Hond in Evenwicht

Copyright © 2020 Hond in Evenwicht | Cookies | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Site-Index

Designpro.nl | Z-IM