Gedrag begeleiding

Gedrag begeleiding

Loop jij ook tegen 1 van de volgende problemen aan met jouw hond?

  • Mijn hond valt uit naar andere honden.
  • Mijn hond valt uit naar mensen/verkeer.
  • Mijn hond blaft naar de visite.
  • Mijn hond trekt aan de riem.
  • Mijn hond is bang voor harde geluiden vuurwerk/onweer/verkeer. 
  • Vertrouw ik mijn hond goed genoeg met de kinderen of met de baby die op komst is en hoe begeleidt ik dit. 

De hoeveelheid honden in ons land neemt toe, vooral de laatste jaren met Corona is deze groei extreem aanwezig. Daarnaast is de groei met gedragsproblemen ook toegenomen. Gelukkig kiezen mensen wel voor een oplossing en dumpen hun hond niet zomaar in het asiel.

Ik wil mensen helpen en ondersteunen als ze ergens tegenaan lopen met hun Akita. Als afgestudeerde gedragstherapeut, steeds bij lerende en ondertussen geruime ervaring in de Akita's kan ik eigenaren van Akita's goed op weg helpen als ze ergens tegen aan lopen. Daarnaast heb ik een sterke achterban als ik het antwoord niet weet en zoals ik zei blijf ik bij leren.

Ben jij op zoek naar iemand die je kan helpen met één van deze problemen, dan zit je bij mij aan juiste adres.  Ik kan je begeleiden met dat gene waar je tegen aan loopt samen met jouw hond. We leven in een drukke maatschappij en deze wordt steeds drukker, dan is het niet prettig als je hond ongewenst gedrag laat zien en ook al kan hij er niet altijd wat aan doen. Je wilt hem graag begeleiden dat het minder wordt en beter gaat. In sommige gevallen is het niet alleen vervelend voor jezelf, maar ook gevaarlijk voor jou omgeving en in sommige gevallen is het vooral onprettig voor je hond. 

Veel vragen waar mensen tegen aan lopen zijn:

  • Hoe pak je een gedragsprobleem aan? 
  • Waar moet je op letten?
  •  Waar komt het vandaan?

Je kan talloze vragen hebben waar je niet aan uitkomt en dan kan je vaak het beste hulp inschakelen en samen werken met een gedragscoach. Ik begeleid jullie in de richting naar verbetering.

Ik wil je helpen waar je tegen aan loopt, een probleem van je hond ontstaat vaak niet binnen 1 dag of binnen 1 week dus het heeft tijd nodig om dit op te lossen. of je wilt geloven of niet , je hond doet dit niet om jou dwars te zitten of omdat hij te het leuk vindt. Afhankelijk van probleem zijn de meeste honden gewoon onzeker, snappen niet wat er van ze gevraagd wordt. Hebben angsten opgelopen waardoor het gedrag zo is ontstaan en dit soort dingen hebben tijd nodig. Werken met je hond, aan band van zelfvertrouwen, aan proleem waar je tegen aan loopt doe je niet in 1 sessie. Ik heb de afgelopen jaren gemerkt dat als ik mensen echt goed wilt helpen, dat ik niet meer aan moet bieden dat ik nog maar 1 keer langs kom. Dit is gewoon weg te weinig, waardoor jij half geholpen wordt, maar ook je hond. Ik geen prettig gevoel hebt hoe ik jullie achterlaat en de kans te groot is dat je terug valt in oud gedrag.  Dus als je echt resultaat wilt boeken. Als je wilt zien dat je hond beter wordt in passeren van andere honden, als de rust en veiligheid is teruggekeerd is in jullie gezin of als je  wilt dat je hond minder bang wordt voor geluiden. Dan kan ik je helpen.

Het Begeleidingstraject:

Als eerste spreken we telefonisch af, je kan je dus aanmelden via de knop hieronder dit gesprek is gratis en is puur om beeld te scheppen wat het probleem is en of ik jullie hiermee ook kan helpen. Daarna spreken we het eerste gesprek bij jullie thuis af, dit is het hoofdconsult en duurt ongeveer anderhalf uur, hier starten we met hoe het gedrag nu is een soort 0 meting vanuit daar maken we een plan en gaan we aan de slag. Daarna vinden er 3 huisbezoeken plaats of we spreken in overleg af op een locatie (afhankelijk van het probleem) om met mij samen te trainen en soms met mijn honden. Ook krijg je  2 zoom gesprekken (videobellen via whatsapp kan ook) 1 halverwege en 1 op het einde en je krijgt digitale informatie toegestuurd om je hond beter te begrijpen.  De kosten van dit traject zijn €500,- exclusief reiskosten (deze worden voor alle huisbezoeken berekend) vergoeding van  €0,25 per km berekend via google maps.  Het begeleidingstraject duurt 12 weken. 

Vraag hier uw gratis telefoongesprek aan

Mijn Naam is Terry Mehciz, gedragstherapeut sinds 2017 en Akita moeder sinds 2012.  Mijn leven bestaat uit honden, ik werk er mee op zo veel mogelijk verschillende manieren om meer van ze te leren en die kennis ook over te dragen aan andere. 

Veelgestelde vragen:

1. Kan ik het bedrag ook termijnen betalen?

- Je kan het bedrag in 3 termijnen betalen, dan betaal je het eerste termijn na het eerste bezoek, 2de een maand later en de 3de weer maand daarop. 

2. Kunnen de afspraken ook bij jou thuis plaats vinden?

- Omdat elk gedrag plaats vindt in eigen huis en eigen omgeving kom ik naar jullie toe, uitzonderingen zijn als we samen een andere plek opzoeken. Dit kan bijvoorbeeld het bos zijn.

3. Gaan de afspraken altijd door?

Weersomstandigheden spelen zeker mee, boven de 25 graden zal ik een sessie afzeggen als we hiervoor naar buiten moeten met de hond en dit geldt ook bij heel slecht weer.  Voor afspraken waarin ik met je overlegt om mijn eigen honden mee te nemen kunnen worden gewijzigd als het boven de 20 graden is en ik ze in me auto voor tijdje moet laten zitten. Deze gaan dan alleen door als ik iemand mee kan nemen. Dit alles vindt in overleg plaats.

Voor overige vragen kun je altijd eerst contact met mij opnemen. 

 

 

 

 

 

 

 

Hond in Evenwicht logo
Hond in Evenwicht

Copyright © 2023 Hond in Evenwicht | Cookies | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Site-Index

Designpro.nl | Z-IM