Pup in evenwicht

Pup in evenwicht

Pup in evenwicht zijn de puppylessen die je bij mij kan volgen. Ook deze lessen geef ik privé. Dit betekent dat je de volledige aandacht krijgt.

Eén van de belangrijkste dingen die tijdens deze lessen centraal staat is het leren kennen en begrijpen van de hond. Door de ‘hondentaal’ te leren begrijp je wat jouw hond bedoelt. Daarnaast richten we ons op andere aspecten zoals:

  • Zindelijkheid
  • Alleen zijn
  • Socialiseren (met dingen in het dagelijks leven)
  • Loslopen, inclusief de juiste timing van roepen
  • Tegengaan van overlast (zoals opspringen)
  • Voorbereiding op de pubertijd

Indien jullie bepaalde specifieke behoefte hebben is hier uiteraard alle tijd voor. Mijn lessen gaan op maat, naar wens van de klant en hond.

De lessen

De cursus bestaat uit 5 privélessen. De eerste les vindt bij je thuis plaats. Dit kan dus al vanaf het moment dat de pup in huis is. Hierbij bespreken we voornamelijk de eerste belangrijke dingen waar je op moet letten. Ook beantwoord ik vragen. Daarna vinden de lessen over het algemeen in het bos plaats of in de naaste omgeving rondom jouw huis. Dit gaat geheel in overleg. De bos-lessen vinden plaats in het Mastbos in Breda. De lessen zijn ongeveer 1x per maand.

Na de lessen

Het doel van mijn lessen is het ‘creëren’ van een stabiele jongvolwassen hond. Een juiste start is immers het halve werk. Daar geloof ik in. Met mijn start kan je de puberteit aan en voorkomen we problemen in de toekomst. Op deze manier kan je heerlijk genieten van jouw hond. Want dat is toch precies de reden van het nemen van een hond?

De kosten

De kosten van de cursus zijn €200,- inclusief btw. Bestaande uit 5 lessen, inclusief een:

  • Puppyhandboek
  • Socialisatiekaart
  • Certificaat

Voor de eerste les aan huis worden er reiskosten gerekend.  €0.25 per kilometer.

Hond in Evenwicht logo
Hond in Evenwicht
puppy coaching testimonials
Hond in Evenwicht logo
Hond in Evenwicht
Esmeralda Patijn 22-november-2020
Esmeralda Patijn 22-november-2020

Esmeralda Patijn 22-november-2020

Wij hebben de puppy cursus gevolgd en ik moet zeggen, wat een fijne samenwerking! Terry heeft heel veel geduld en neemt echt de tijd. In het begin dat wij onze Koda hadden was ik nog weleens onzeker, maar dankzij de positieve aanpak van Terry is de onzekerheid verleden tijd. Met al onze vragen kunnen we altijd terecht bij Terry. Wat ik ook echt super vind is dat Terry vanaf dag één het hele gezin erbij betrokken heeft, zo fijn!

Meer info
Hond in Evenwicht
Ingeborg en Hubert 16-03-2021
Ingeborg en Hubert 16-03-2021

Ingeborg en Hubert 16-03-2021

We hebben een puppytraining gevolgd bij Terry met onze flatcoated retriever.

Het was een zeer nuttige training waarbij we 1 x per maand een privéles kregen. Dat betekent: training op maat en geen standaard lessen met veel andere pups. Er is dan alle aandacht voor jou en je hond. Wat heeft de hond nodig en hóe kan je dat als baas het beste begeleiden.

We gingen in de les met Terry naar het bos met onze pup en ze kwam ook thuis toen we daar behoefte aan hadden.

Opvallend voor ons was dat ze de hond goed kan 'lezen'; ze wees ons op gedrag van de hond waardoor je hem beter kan begrijpen.

Ze heeft veel praktische tips gegeven die we meteen in praktijk konden brengen.

Nu zijn we bezig met het commando: ' in de mand' en ' blijf'.

Onze pup is nu een puber en we hebben nog een lange weg van trainen te gaan, maar gelukkig kunnen we Terry ook altijd vragen stellen per email.

Terry heeft een rustige attitude en kennis van zaken.

Kortom: wij zijn zeer tevreden en hebben haar ook gevraagd voor de pubertraining.

Meer info
Hond in Evenwicht

Copyright © 2021 Hond in Evenwicht | Cookies | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Site-Index

Designpro.nl | Z-IM