Fijn buiten aan de lijn

Fijn buiten aan de lijn!

 

Herken je dit :

  • Je hond die constant aan de riem trekt

  • Hij wilt niet meer mee lopen bij zien van andere honden en gaat er zelfs bij zitten of liggen.

  • Hij valt uit naar andere honden aan de lijn en is niet af te leiden of te corrigeren.

  • Hij valt uit naar fietsers/ hardlopers/ kinderen op stepjes.

  • Hij schrikt van harde geluiden buien en hij lijkt op steeds meer te reageren. 

  • Hij wilt met iedereen spelen en je krijgt hem niet meer mee.

Dagelijks lopen mensen tegen struggels aan tijdens de wandeling, wandelen hoort leuk en ontspannen te zijn. Dat is echter waarom je hond in huis hebt genomen toch om lekker 3 of 4 keer per dag mee naar buiten te gaan? Maar als je wandeling niet meer zo lekker gaat, dan ga je minder vaak of minder lang of je zit er misschien wel tegen op en als je terug bent en het hebt overleefd, dan denk je alleen nog bij jezelf ja nu ging het goed maar straks moet ik weer. 

Wandelen met je hond moet leuk zijn en ontspannen, zowel voor jou als je hond. Op moment dat dit niet zo is,kan het je behoorlijk tegen gaan staan. Zoals ik al zei je moet tenslotte meerdere keren per dag met je hond uit.

Je bent bang wat andere mensen wel niet denken, elke keer als jouw hond weer zo idioot doet richting andere honden. Je ziet andere honden met baasjes lopen die nergens last van hebben en denkt bij jezelf dat wil ik ook.

Ik kan je hierbij helpen. 

 

Tijdens mijn werk als gedragstherapeut ben ik erachter komen dat je de meeste problemen niet kan oplossen met een Quick fiks. Ik kan dan nog zo hard mijn best doen tijdens 1 consult, maar de kans dat mensen het volhouden en doorzetten uit zich zelf is niet heel groot. De mensen die dit willen kunnen terecht bij de gedragstherapeuten die dit wel beloven. Ik geloof daar echter niet in, een gedrag ontstaat niet binnen 1 dag, kan dus ook niet ineens verdwijnen. Het zijn honden, levende dieren geen robots. 

Daarom heb ik besloten om dit traject aan te bieden een 6 maanden programma, zodat je na deze 6 maanden echt geholpen bent en zo verder vooruit kan. Om te voorkomen dat je terugval krijgt en jaar naar jaar na jaar weer opnieuw iemand langs moet laten komen. De bedoeling is nog 1 keer even investeren en goed en je hebt de rest van je leven er plezier en profijt van. 

Het traject:

Fijn buiten aan de lijn is een 6 maanden programma om jou en je hond te helpen buiten op straat. Het staat boordevol informatie van de lichaamstaal tot netjes mee wandelen, tot de afwisseling wat je allemaal kan doen tijdens wandelen en natuurlijk het uitgebreid behandelen van probleem waar je tegen aan loopt.

Je krijgt in dit traject:

- 5 privétrainingen, waarvan in ieder geval de eerste aan huis. Andere kunnen wisselen van locatie.

- 3 beeld- bel gesprekken.

- 1 online academie met meer dan 20 lessen erin, waarvan 2 presentaties 1 over uitvallen naar andere honden en 1 over lichaamstaal. 

- Gelegenheid om mij te mailen en appen met vragen tussendoor maar ook sturen van filmpjes die je tussendoor opneemt.

Je kan ervoor kiezen om dit traject in 1 keer te betalen of in termijnen. Reiskosten worden nog na berekend aan einde van het traject. 

Wat andere mensen vinden:

Veelgestelde vragen:

1. Kan ik het bedrag ook termijnen betalen?

- Je kan er voor kiezen om de betaling in termijnen te doen, dan betaal je elke maand. 

2. Kunnen de afspraken ook bij jou thuis plaats vinden?

- Omdat elk gedrag plaats vindt in eigen huis en eigen omgeving kom ik naar jullie toe, uitzonderingen zijn als we samen een andere plek opzoeken. Dit kan bijvoorbeeld het bos zijn.

3. Gaan de afspraken altijd door?

Weersomstandigheden spelen zeker mee, boven de 25 graden zal ik een sessie afzeggen als we hiervoor naar buiten moeten met de hond en dit geldt ook bij heel slecht weer.  Voor afspraken waarin ik met je overlegt om mijn eigen honden mee te nemen kunnen worden gewijzigd als het boven de 20 graden is. Dit alles bespreek ik in overleg. 

 

Hond in Evenwicht logo
Hond in Evenwicht

Copyright © 2023 Hond in Evenwicht | Cookies | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Site-Index

Designpro.nl | Z-IM