E-Book Tekst

Gratis e-book:

 

1. HELP MIJN HOND TREKT!

Ik heb een gloednieuwe e-book geschreven voor hondeneigenaren die met hun hond tegen hetzelfde probleem aan lopen. Dat de hond trekt tijdens het wandelen, dat je al van alles geprobeerd hebt maar hij blijft maar aan die lijn trekken. 

In dit e-book lees je onder andere:

- Waarom stilstaan alleen niet voldoende is.

- Waarom omdraaien elke keer als de hond trekt niet voldoende is

- en waarom het niks te maken heeft met sterker zijn dan je hond.

Ik geef je de tips waar je wat aan hebt, die je kan toepassen in de praktijk en ik laat je inzien welke dingen je vanaf nu achter wegen kan laten.

Ben jij het beu om altijd maar stil te staan wachten tot hij niet meer trekt en denk ik je bij je zelf dit werkt voor geen meter of ben je het beu dat je arm uit de kom getrokken wordt tijdens elke wandeling. Dan is dit e-book wat voor jou. Ik heb dit e-book geschreven omdat ik dit nog steeds een veel voorkomend probleem is, omdat eigenaren hier vaak mee worstelen. Ik heb praktijkvoorbeelden gebruikt in dit e-book om je te laten zien, dat jij niet de enigste bent die hier mee worstelt. Dan doen er heel veel. 

Aanmelden Gratis E-book  Help mijn hond trekt!

 

Hoe verder na het ebook?

Als je dit e-book hebt gelezen, kan je gelijk aan de slag met de eerste basisstappen voor je hond. Heb je vragen over de inhoud, mail die gerust naar mij door.

Ik kan natuurlijk nog uren praten over dit onderwerp, dus dit ebook is echt maar het begin. Als je specifieke vragen hebt over jouw hond, of als je echt tegen bepaalde gedragsproblemen aan loopt, kijk dan even bij mijn dienstaanbod wat ik voor je kan betekenen.

Veel lees plezier!!

Aanmelden Gratis E-book  Help mijn hond trekt!

 
dit veld niet invullen s.v.p.

 

Wat andere er van vinden:

Wil je hem nu zelf ook lezen en kijken hoe ver jij al bent met jouw hond en wat eventueel nog beter kan, download dan het gratis e-book via onderstaande knop.

dit veld niet invullen s.v.p.

(controleer ook u spambox  als u zich aanmeldt)

 

Hond in Evenwicht logo
Hond in Evenwicht
E-book testimonials
Hond in Evenwicht logo
Hond in Evenwicht

E-Book aanvragen

© Hond in Evenwicht