E-Book Tekst

2 gratis e-books:

 

1. HELP MIJN HOND TREKT!

Ik heb een gloednieuwe e-book geschreven voor hondeneigenaren die met hun hond tegen hetzelfde probleem aan lopen. Dat de hond trekt tijdens het wandelen, dat je al van alles geprobeerd hebt maar hij blijft maar aan die lijn trekken. 

In dit e-book lees je onder andere:

- Waarom stilstaan alleen niet voldoende is.

- Waarom omdraaien elke keer als de hond trekt niet voldoende is

- en waarom het niks te maken heeft met sterker zijn dan je hond.

Ik geef je de tips waar je wat aan hebt, die je kan toepassen in de praktijk en ik laat je inzien welke dingen je vanaf nu achter wegen kan laten.

Ben jij het beu om altijd maar stil te staan wachten tot hij niet meer trekt en denk ik je bij je zelf dit werkt voor geen meter of ben je het beu dat je arm uit de kom getrokken wordt tijdens elke wandeling. Dan is dit e-book wat voor jou. Ik heb dit e-book geschreven omdat ik dit nog steeds een veel voorkomend probleem is, omdat eigenaren hier vaak mee worstelen. Ik heb praktijkvoorbeelden gebruikt in dit e-book om je te laten zien, dat jij niet de enigste bent die hier mee worstelt. Dan doen er heel veel. 

Aanmelden Gratis E-book  Help mijn hond trekt!

 

 

 

 

 

 

 

 

2.  7 tips om je hond in evenwicht te brengen!

Creëer een gezonde en fijne basis voor je hond

Wellicht merk je dat er iets waardoor jouw hond niet zo lekker in zijn vel zit, of vertoont je hond bepaalt gedrag wat je niet goed begrijpt. Misschien gaat het eigenlijk heel goed met je hond, maar ben je zelf als hondeneigenaar altijd opzoek naar hoe het beter kan. Je wil immers het beste voor je hond!

In dit ebook (21 pagina’s) licht ik 7 belangrijke levensgebieden uit van de hond en kijken we naar wat je kunt doen om je hond meer in evenwicht te krijgen. We kijken de balans van goede voeding, veiligheid, genoeg rust maar ook fysieke en geestelijke uitdaging en nog zoveel meer.

Een goede basis is de start voor het oplossen van andere uitdagingen

Ik, Terry, ben gespecialiseerd in gedragsproblemen bij honden. Ik help honden en hun eigenaren bijvoorbeeld bij het rustig en fijn buiten wandelen aan de lijn. Wat er ook aan de hand is, we starten altijd bij de basis. Maar wat is nou een goede basis voor je hond? Dat beschrijf ik in mijn ebook. Een aantal dingen komen misschien over alsof het de normaalste zaak van de wereld is, aan andere dingen zal je misschien niet gedacht hebben en is juist een mooie aanvulling om te lezen.

Lost dit al jou gedragsproblemen op, nee zeker niet, maar dit is wel een begin. Als je dit goed in balans hebt bij jouw hond, dan ben je al een heel eind.

Hoe verder na het ebook?

Als je dit e-book hebt gelezen, kan je gelijk aan de slag met de eerste basisstappen voor je hond. Heb je vragen over de inhoud, mail die gerust naar mij door.

Ik kan natuurlijk nog uren praten over dit onderwerp, dus dit ebook is echt maar het begin. Als je specifieke vragen hebt over jouw hond, of als je echt tegen bepaalde gedragsproblemen aan loopt, kijk dan even bij mijn dienstaanbod wat ik voor je kan betekenen.

Veel lees plezier!!

dit veld niet invullen s.v.p.

Wat andere er van vinden:

Wil je hem nu zelf ook lezen en kijken hoe ver jij al bent met jouw hond en wat eventueel nog beter kan, download dan het gratis e-book via onderstaande knop.

 
dit veld niet invullen s.v.p.

(controleer ook u spambox  als u zich aanmeldt)

 

Hond in Evenwicht logo
Hond in Evenwicht
E-book testimonials
Hond in Evenwicht logo
Hond in Evenwicht

E-Book aanvragen

© Hond in Evenwicht