header tekst

Waar er geluisterd wordt naar baas en hond!

 

Hond in Evenwicht logo
Hond in Evenwicht
home blokken BOVENAAN (geen detail)
Hond in Evenwicht logo
Hond in Evenwicht

Help mijn hond trekt!

Ik kreeg altijd het advies dat als mijn hond trekt, ik dan stil moest staan. Dan wachten tot de hond een stap terug zetten, ontspanning om de lijn en dan kon je weer verder wandelen. Met gevolg dat de lijn weer gelijk strak stond. Ik dit tot 100 keer kon herhalen tijdens de wandeling, het frustratie oplevert bij mij en mijn hond en het niet geholpen heeft voor het trekken. Herken je dit? Dit advies wordt ontzettend vaak gegeven en zo ook het advies om, om te draaien elke keer als de lijn strak staat. 

In deze gratis e-book lees je waarom deze adviezen niet voldoende zijn en wat er dan wel werkt. 

Vraag hier uw gratis e-book aan

IMG-20210505-WA0030

Één van de grootste struggels die een eigenaar met zijn hond kan ervaren is de wandeling. 

Waarom kan de wandeling zo'n uitdaging zijn? 

Wandelen met je hond moet leuk en ontspannen zijn, toch gaat vaak niet zo lekker. Laat ik voorop stellen je bent hierin niet de enigste? Probleemgedrag aan de lijn is de meestvoorkomende gedragsprobleem. Specifiek hierin is uitvallen richting andere honden. Dit is de reden dat ik mijzelf hier zo mee bezig houdt en dat ik hier speciaal een programma voor hebt geschreven. 

Met dit programma help ik eigenaren met hun hond gedurende 6 maanden? 6 maanden zal je misschien denken is dat niet lang. Laat ik voorop stellen, ik geloof niet in een Quick fiks. Hoe graag we dit ook willen zien, gedrag ontstaat niet binnen één dag en is dus ook niet opgelost in één dag. Honden zijn namelijk levende wezens er komt veel meer bij kijken dan dit is het probleem, hier heb je de oplossing. Hoe ze zich erbij voelen is ook uitermate belangrijk. 

Daarnaast wil ik mensen helpen en ondersteunen met deze aanpassingen,zodat het blijvend voor hun kan zijn en niet dat ze na 3 maanden weer een terugval hebben met trainen van de hond. Terugval zie je eigenlijk altijd wel, kijk maar als je zelf traint of zelf wilt afvallen. Je hebt altijd even een terugval. 

Na deze training kan je weer genieten van de wandelingen met je hond, ontspannen wandelen, honden passeren en de tools gekregen hoe je voortaan dingen moet doen. 

Klik hier voor meer informatie!

202304618_296619682177114_1808645175062010415_n
home blokken onder elkaar (geen detail)
Hond in Evenwicht logo
Hond in Evenwicht

Hoi mijn naam is Terry Mehciz - Hondengedragsdeskundige. 

Eigenaresse van bedrijf Hond in evenwicht.

Passie voor honden zat er bij mij al van jongs af aan in. De nieuwsgierigheid en meer willen weten over gedrag is bij mij ontwikkeld vanaf moment dat ik stage ging lopen op dierenasiel in Tilburg. Rond deze tijd kreeg ik ook mijn eerste eigen hond. Matsu een Amerikaanse Akita. Ik heb zoveel trainingen met hem gedaan, zoveel geleerd van hem en andere trainers. Dat het steeds meer begon te kriebelen, ik wil andere mensen ook graag helpen en begeleiden. Alleen waarmee precies was altijd wel de zoektocht.

Dit komt omdat ik op het gebied van honden alles wel interessant vindt. Afgestudeerd als paraveterinair, trainer,gedragsdeskundige, kind-hond proffesional. Maar ook cursussen in hersenwerk,voeding en t-touch. Maakte dat ik heel veel had gedaan, maar me niet deed focussen op iets specifieks. Tot nu toe. Het is namelijk niet alleen wat ik misschien wel het allerleukste vindt om bij te helpen, maar ook het gene waar de meeste aanvraag voor is. Hulp bij gedragsproblemen tijdens de wandeling. Zo is mijn programma fijn buiten aan de lijn ontstaan. Zo richt ik me het meeste op probleemgedrag aan de riem. Overigens begint veel probleemgedrag buiten aan de lijn, binnen is huis en begeleidt ik mensen ook die in huis tegen dingen aanlopen. 

Meer over mij weten 

Klik hier voor meer informatie!

Voorstel-pagina-1

E-Book aanvragen

Gratis screening gesprek

© Hond in Evenwicht