Tekst

Wat honden eigenaren over ons zeggen:

Hond in Evenwicht logo
Hond in Evenwicht
Tonny Kooman - Rommers  29 oktober 2020
Tonny Kooman - Rommers 29 oktober 2020

Tonny Kooman - Rommers 29 oktober 2020

Het trekken aan de lijn door Dexter duurde al zo lang en ik kreeg er weinig verbetering, waardoor ik zelfs lichamelijke klachten kreeg en zelfs de optie van herplaatsing door mn hoofd speelde. Terry adviseerde me de gentle leader te gaan gebruiken en in tegenstelling tot de poging van ruim een jaar geleden lukte dat nu wel met wat extra beloning en het gebruik van zijn gewone lijn ernaast. Geleidelijk aan accepteert Dexter steeds meer de leader. Het trekken is niet over maar hij is wel beter controleerbaar, waardoor ook weer beter gewerkt kan worden aan het afleren van het trekken. Zal wel een langdurig traject worden maar het is nu weer leuk om met hem te wandelen. Dat geeft me ook meer vertrouwen en dankzij tips van Terry kan ik ook werken aan andere acties van mn hele enthousiaste hond. Vind het erg fijn dat ik door middel van WhattsAp kan sparren en feedback krijg.

Meer info
Hond in Evenwicht
Linda van Oorsouw   28-10-2020
Linda van Oorsouw 28-10-2020

Linda van Oorsouw 28-10-2020

Terry is heel erg begaan met haar "klanten". Je kan met vragen altijd terecht en haar uitleg is duidelijk. Mijn hond heeft nogal moeite met vreemde mensen, en zelfs nu nog met Terry, maar ze neemt altijd de tijd voor hem zodat hij kan wennen. Ze is geduldig en professioneel, zeker aan te raden!

Meer info
Hond in Evenwicht
Dewi Koreman 28-10-2020
Dewi Koreman 28-10-2020

Dewi Koreman 28-10-2020

Ik heb veel goede tips en begeleiding gehad voor de problemen bij onze honden. Het fijne aan de manier waarop Terry werkt vind ik dat het via positieve bekrachtiging is en niet via straffen. Terry is een gedragstherapeute die begrip heeft voor de omstandigheden en haar best doet je zo goed mogelijk te helpen. Tot nu toe zijn wij heel tevreden en onze honden ook.

Meer info
Hond in Evenwicht

Copyright © 2021 Hond in Evenwicht | Cookies | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Site-Index

Designpro.nl | Z-IM