Pakketten - Kind en hond

Herken je dit :

- Je hond blaft als de kinderen gaan rennen.

- Je hond heeft gegromd naar 1 van je kinderen. 

- 1 van je kinderen is bang geworden van de hond.

- Mijn jonge kind wilt steeds de riem vasthouden, maar mijn hond wilt dit niet. 

- Mijn pup is erg veel aan het happen, maar vooral naar de kinderen toe. 

en ga zo maar door. Kinderen en honden moeten leren om met elkaar om te gaan en jij als ouder/ eigenaar zit soms met je handen in het haar. Ik kan je helpen. Door mijn opleiding bij dierbare ontmoetingen ben ik opgeleid als kind- hond professional en ik kijk naar deze problemen vanuit de gezins-driehoek. Je kan in zulke situaties niet alleen de problemen van de hond oplossen of je kan de kinderen niet buiten sluiten als je dit wilt aanpakken. Je moet kijken naar alle 3 de factoren, hond -kind- ouder (of grootouders) als je verbetering wilt zien in dit soort problemen. Daarnaast weet ook iedere ouder dat je kinderen niet alleen moet vertellen wat ze niet moeten doen, maar vooral mee laten denken wat ze wel kunnen doen. Kinderen worden tijdens dit traject er echt bij betrokken. 

Onder kopje trainingen - kan je aparte training vinden als er een baby op komst is. Ook vanaf dat moment kan je al begeleiding krijgen en goede voorbereiding is halve werk. 

Als er dingen spelen tussen kinderen en honden wat niet heel lekker gaat, dan is het heel belangrijk om op tijd aan de bel te trekken. Je moet er niet aan denken dat het mis kan gaan en ja het gaat nog heel vaak mis. Denk niet bij jezelf mijn hond doet zoiets niet , want ook jouw hond kan iets doen. Dit heeft niks te maken met ras of leeftijd van de hond. Het heeft alles te maken met managen en goede begeleiding. Het is niet erg dat jij dit als ouders/ eigenaar moet leren hoe je dit in goede banen lijdt. 

We vinden het wel logisch om hulp in te schakelen van een kraamzorg omdat we in de eerste week nog niet goed weten wat we moeten doen met een baby. We vinden het logisch dat als ons kind ouder is om bijvoorbeeld wel hulp in te schakelen als hij moeite heeft met leren, maar zodra er dingen spelen met de hond dan doen we vaak 2 dingen of we doen niks en wachten tot het misgaat of we doen de hond maar weg om te voorkomen dat het mis gaat. Terwijl ook hier kan je gewoon begeleiding en coaching in krijgen. 

Waar kan ik mee helpen:

Wat we gaan doen is heel veel. We gaan in kaart brengen waar probleem vandaan komt en wat we eraan kunnen doen. We gaan trainingsschema's opbouwen en hiermee aan de slag. Jullie krijgen als ouders/ eigenaren ontzettend veel informatie niet alleen over de hond, maar ook over honden en kinderen samen. Daarnaast wordt kind erbij betrokken en afhankelijk van de leeftijd van de kinderen kunnen ook die aparte lessen krijgen hoe om te gaan met hun hond. Er worden ook leuke spellen bedacht die de kinderen samen met de hond kan doen. Alles wordt op maat aangepast aan alle 3 de factoren. 

Het traject:

.Tijdens het traject zal er afwisseling zijn met de kinderen zijn bij gesprek aanwezig of niet. Dit alles wordt van te voren besproken en doorgenomen.  Ze hoeven er ook niet altijd de hele tijd erbij te zijn, maar worden er zeker bij betrokken wilt het werken. 

Je krijgt in dit traject:

- 5 privétrainingen.

- 2 beeld- bel gesprekken.

- Heel veel digitale informatie .

- Mogelijkheid tot aparte lessen voor de kinderen afhankelijk van hun leeftijd. Deze lessen gaan over algemeen omgaan met honden en staat los van de problemen met hun eigen hond. 

- Gelegenheid om mij te mailen en appen met vragen tussendoor maar ook sturen van filmpjes die je tussendoor opneemt.

De kosten van dit traject zijn €500,- exclusief reiskostenvergoeding van €0,25 per kilometer. 

 

Veelgestelde vragen:

1. Kan ik het bedrag ook termijnen betalen?

- Je kan er voor kiezen om de betaling in termijnen te doen, dan betaal je elke maand. 

Hond in Evenwicht logo
Hond in Evenwicht

Copyright © 2023 Hond in Evenwicht | Cookies | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Site-Index

Designpro.nl | Z-IM