Pakketten - Oost west thuis best

Oost west thuis best.

Een gekke titel zal je misschien denken, maar zeg nou zelf thuis is toch het beste of voor jou op dit moment toch niet?

Herken jij jezelf in de volgende punten:

- Mijn hond blaft altijd als de deurbel gaat.

- Mijn hond wordt super druk als er visite is en springt dan altijd op.

- Mijn hond blaft altijd heel hard naar de visite.

- De visite mag mijn hond niet aaien, dan gromt of hapt hij naar ze. 

- Mijn hond is bang voor geluiden in huis. 

en ga zo maar door. Verschillende gedragingen die je hond kan vertonen, waardoor het thuis niet meer zo prettig is. Je begint langzaam een kluizenaar te worden en nodigt maar niemand meer uit of je gaat altijd maar naar de andere toe, omdat visite thuis uitnodigen geen doen is.  Herken jij jezelf erin, geen zorgen ik kan je helpen. 

Ik kan je helpen dat de hond niet meer blaft elke keer als de deurbel gaat of niet meer blaft richting de visite. Ik kan je helpen met wanneer je hond zo enthousiast is dat hij eigenlijk vervelend en opdringerig wordt naar de visite.  Je thuis omgeving moet een prettige omgeving zijn zowel voor jou als je hond. Daarnaast zijn veel problemen vaak geombineerd, gaat thuis al niet lekker dan vaak op straat ook niet. 

 

Ook deze problemen los ik niet op met een Quick fix en ik zal je uitleggen waarom. Vaak spelen er meerdere dingen, onderliggende emoties of angsten. Je hond blaft niet bij horen van de deurbel omdat hij waaks is. Hij blaft omdat hij weet deurbel betekent vreemde mensen en vreemde mensen vind ik spannend bijoorbeeld. De reden dat hij vreemde mensen spannend vind, kan bijvoorbeeld komen omdat iemand in zijn puppytijd hem te enethousiast wou begroeten op hem af renden en eigenijk wou knuffelen, terwijl hij dit heel spannend vond. Zoals je ziet het is een hele web voor je bij het probleem komt en je moet even samen kijken waar het vandaan komt en wat je eraan kan doen. Ook bij het oefenen kijk ik graag samen met de eigenaren mee. Zo kan ik mee kijken bij de dingen die goed gaan en tips geven bij de dingen die minder goed gaan.  Door samen te trainen weet ik dat eigenaren het vol houden en dat er daadwerkelijk veranderingen plaats vinden. Met 1 bezoekje moet je zelf gaan oefenen en trainen, dat lukt misschien in begin even, maar je valt snel alweer terug in oude gewoontes. 

 

Het traject:

Oost,west , thuis, best is een 6 maanden programma om jou en je hond te helpen binnen in huis. 

Je krijgt in dit traject:

- 5 privétrainingen aan huis

- Gelegenheid om mij te mailen en appen met vragen tussendoor maar ook sturen van filmpjes die je tussendoor opneemt.

- Online academie

De kosten van dit traject zijn €500,- exclusief reiskostenvergoeding van €0,25 per kilometer. 

 

Veelgestelde vragen:

1. Kan ik het bedrag ook termijnen betalen?

- Je kan er voor kiezen om de betaling in termijnen te doen, dan betaal je elke maand.  Je ontvangt een factuur na de eerste kennismaking. Na de betaling ontvang je de link naar de online academie. 

2. Begeleidt jij ook honden met verlatingsangst. 

De kennis van verlatingsangst bij de Nederlandse opleidingen lopen achter dan die van de opleidingen in Amerika. Steeds meer Nederlanders volgen een online opleiding tot separation anxiety trainer. Ik heb deze opleiding niet gevolgd en omdat ik vind dat je goed geholpen moet worden met de nieuwste inzichten verwijs ik je door naar andere collega's. 

3. Kunnen we ook 1 les afspreken in plaats van heel traject. 

We beginnen met 1 afspraak, vanuit daar kijken we of er een klik is en of we de samenwerking doorzetten. Over algemeen adviseer ik wel de trajecten. Dit komt omdat de meeste problemen niet na één keer opgelost zijn, maar dit alles kan ik beter bepalen na de hand van telefoongesprek. 

Hond in Evenwicht logo
Hond in Evenwicht

Copyright © 2023 Hond in Evenwicht | Cookies | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Site-Index

Designpro.nl | Z-IM